Rollespilsakademiet

Rollespil er underholdende og en sjov måde at lære på – hvad end det drejer sig om historiske fakta eller praktiske færdigheder.

Når læring skal formidles og forstås, så det sidder fast, er læringsrollespil et oplagt værktøj. Med vores metoder får deltagerne lov at tage del i den fortælling, de skal lære om, så oplevelsen sidder i hele kroppen, når dagen er ovre.

Vi skaber læring gennem leg for mange forskellige målgrupper, både folkeskolen, gymnasiet, voksenuddannelser, fagforeningsmedlemmer der skal lære om praktikforløb m.fl.

Vi har gennem mere end ti år arbejdet med at skabe verdener der kan opdages, opleves, røres ved, tales med og reflekteres over. At mærke historien på egen krop gør den særligt relevant og mindeværdig. Og når historien på den måde har sat sig fast, er den også lettere at reflektere over og derfor forstå.

På Rollespilsakademiet har vi mange års erfaring med at designe undervisnings- og læringsspil, og vores dygtige designere sidder altid klar til at lave et spil om lige netop dét emne, der er relevant for jer. Derfor må I ikke tøve med at kontakte os, hvis I skulle have brug for noget andet end de læringsspil, vi har listet nedenfor.

Gå til Idébanken