Om BubbleMinds

Om BubbleMinds

Mit navn er Sanne og det er mig, som står bag BubbleMinds. Jeg fik inspiration til BubbleMinds, da jeg som lærer igennem mange år selv har udviklet undervisningsmaterialer til min egne elever, og delt med mine kollegaer på min skole. Idéen til BubbleMinds opstod – måske var der også fjerne kollegaer og deres elever, der kunne får glæde af mine materialer? 

Navnet BubbleMinds er inspireret af læreren. Jeg oplever læreren som et kreativt menneske med en boblende og sprudlende hjerne, én der er god til at finde på. Derfor var navnet BubbleMinds det helt rigtige. 

Jeg er rigtig stolt af, at så mange lærere benytter sig af BubbleMinds hver dag. For mig er det afgørende, at BubbleMinds er lærernes fristed. Et sted, hvor lærerne kan blive inspireret, selv udvælge de undervisningsmaterialer, der lige netop passer ind i deres undervisning og samtidig også selv være med til at inspirere andre ved at udgive deres egne undervisningsmaterialer. Alle undervisningsmaterialer er udarbejdet af aktive lærere, som ofte har afprøvet undervisningsmaterialet på deres egne elever inden det deles på BubbleMinds.

Høj kvalitet

Fra begyndelsen har det været centralt for mig at undervisningsmaterialerne på BubbleMinds overholder alt inden for copyrigth mv. Det er vigtigt for mig, at de selvproducerede undervisningsmaterialer på BubbleMinds overholder rettighederne for brug af billeder, tekst mv. Derfor har jeg lige fra starten lagt vægt på, at alle undervisningsmaterialer bliver gennemgået inden udgivelsen på siden.    

Det gode lærerliv

Lige som at god trivsel og tryghed for eleverne er vejen til den gode læring, så er det gode lærerliv en forudsætning for at vi kan blive ved at leverer udvisning af høj kvalitet.

Dit lærerliv er langt og det er helt nødvendigt at du trives hvis du skal holde til det. Det er også derfor jeg heletiden arbejder for at BubbleMinds skal være et sted der er med til at gøre dit lærerliv lettere gennem inspiration og nem adgang til materialer. Mit seneste tiltag er en fordelsklub der giver dig gode rabatter som forhåbenligt kan forsøde dit lærerliv og gøre det hele lidt sjovere.

Hvem er Sanne?

Til daglig arbejder jeg som lærer i en modtageklasse i Værløse og underviser primært i matematik med fokus på sprogtilegnelse. Før min tid i modtageklassen, har jeg arbejdet som indskolingslærer i over 15 år.

Privat bor jeg sammen med min mand Rune, og vi har sammen fire skønne børn: Vilfred Anton fra 2008, Vera Johanne fra 2010, Elli Viola fra 2014 og Hubert Virgil fra 2020.