Handelsbetingelser

Handels- og brugsbetingelser

Her kan du læse om BubbleMinds’ handels- og brugsbetingelser.

Indhold

1.Betaling og levering

1.1 Betaling med godkendte betalingskort

1.2 Leveringsbetingelser

1.3 Fortrydelse- og returret

1.3. Reklamation

1.4 Refusion

2. Klagemuligheder – oversigt og links

3. Brugsbetingelser

3.1 Rettigheder på BubbleMinds

3.2 Ansvarsbegrænsning

3.3 Links

3.4 Ændringer i Brugsbetingelser

3.5 Spørgsmål

3.6 Lovvalg og værneting

1. Betaling og levering

1.1 Betaling med godkendte betalingskort

Både private og virksomheder kan betale med kort. BubbleMinds samarbejder med NETS / TELLER og modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB.
BubbleMinds bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.
Ved køb af digitale materialer sendes ordresedlen til ordregiveren umiddelbart efter afgivelse af ordren. Betaling vil først blive trukket på din konto, når den digitale varer er afsendt. 
Alle beløb er opgivet i danske kroner (DKK) og er inkl. moms.

1.2 Leveringsbetingelser

Ved køb af digitale materialer kan materialet downloades umiddelbart efter afgivelse af ordren

1.3 Fortrydelse- og returret

Ved køb af digitale materialer bortfalder fortrydelsesretten.

1.3. Reklamation

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ydelsen. BubbleMinds vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

1.4 Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende dine bankoplysninger/Mobilepay, så BubbleMinds kan overføre det aftalte beløb.

2. Klagemuligheder – oversigt og links


Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores mailadresse: info@bubbleminds.dk

3. Brugsbetingelser

Ved at benytte BubbleMinds accepterer du at være bundet af nærværende Brugsbetingelser. Enhver fravigelse fra Brugsbetingelserne skal ske på skrift og være underskrevet af BubbleMinds for at være gyldig.

3.1 Rettigheder på BubbleMinds

  • Indhold på BubbleMinds: Indholdet på BubbleMinds, inklusiv layout, tekst, billeder og lyd tilhøre det Medlem, Fordelsmedlem eller Forhandler, hvis navn er angivet på materialet. Brugen og indholdet er underlagt almindelige danske bestemmelser om ophavsret.
  • Misbrug af indhold: Enhver misbrug, kopiering, redistribuering, publicering, modificering eller lignende brug af indholdet på BubbleMinds uden en skriftlig tilladelse fra BubbleMinds er forbudt, og kan medføre erstatningsansvar i henhold til dansk rets almindelige erstatningsretlige regler. Ved misbrug kan BubbleMinds hæve handlen uden varsel.
  • Gør brug af indhold: For at kunne gøre brug af indholdet på BubbleMinds skal du indgå en Aftale med BubbleMinds enten om køb af materialet eller enkeltdownloads.

3.2 Ansvarsbegrænsning

Du påtager dig det fulde ansvar og risiko ved brug af www.bubbleminds.dk

3.3 Links

  • Links til trejdepart: www.bubbleminds.dk indeholder til tider links til tredjeparts hjemmesider. Vi påtager os ikke ansvaret for (mis-)brugen af personlige oplysninger på de eksterne internetsider, og vi opfordrer dig derfor til at læse den politik om beskyttelse af personlige oplysninger, der anvendes på disse og andre hjemmesider igennem, når du besøger dem.
  • Links fra BubbleMinds: Hyperlinks må kun laves til startsiden af www.bubbleminds.dk. Links til underliggende sider kræver forudgående skriftlig tilladelse fra BubbleMinds. Indholdet fra BubbleMinds må ikke placeres på tredjemands hjemmesider (forbud mod framing). BubbleMinds kan uden skriftlig varsling forlange links fjernet til en hjemmeside.

3.4 Ændringer i Brugsbetingelser

Ændringer i vores Brugsbetingelser er til tider nødvendige. Vi opfordrer dig til regelmæssigt på læse den seneste version af Brugsbetingelserne, så du er sikker på, at du er bekendt med dem.

3.5 Spørgsmål

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til vores Brugsbetingelser, kan du kontakte os på telefon 28264410 eller sende os en mail på info@bubbleminds.dk

3.6 Lovvalg og værneting

Disse Brugsbetingelser er underlagt dansk lovgivning, og enhver tvist angående Brugsbetingelser skal afgøres ved Københavns Byret i henhold til dansk lovgivning.

 OPDATERET DEN 23. JANUAR 2023