Annoncering

Vi har her nedenfor skrevet lidt om, hvordan du kommer i gang med at annoncere på vores side. Du kan herunder læse om følgende:

1. Annoncering 

  • 1.1 Målgruppen »lærere« finder du på BubbleMinds.dk
  • 1.2 Besøgstal

2. Annonce

  • 2.1 Bannerannonce
  • 2.2 Forside- og Inspirationskatalogannonce
  • 2.3 Annoncer – størrelse og pris i 2021
  • 2.4 Annoncens udformning og indhold
  • 2.5 Deadlines for indlevering af annonce
  • 2.6 Bestilling af annonce

3. Annoncebetingelser

 

1. Annoncering

BubbleMinds er en delingsplatform for lærere og andre med interesse for deling af undervisningsmaterialer. På BubbleMinds.dk kan lærerne dele frit eller sælge deres selvproducerede undervisningsmaterialer med og til hinanden.

Når du annoncerer på BubbleMinds.dk er du samtidig med til at gøre vores site mere indholdsrigt. Dels ved at din virksomhed kan vise målrettet reklamer til en specifik målgruppe, lærerne. Dels ved at vi får økonomisk mulighed for at udbygge BubbleMinds.dk yderligere med flere aktuelle tiltag til gavn for brugerne.

1.1 Målgruppen »lærere« finder du på BubbleMinds.dk

Hvis du sælger skolerelaterede produkter og ydelser, kan du nå din målgruppe helt perfekt, når du annoncerer på BubbleMinds.dk Der findes ca. 50.000 lærere i Danmark – pt. har over 37.000 af dem en konto på BubbleMinds.dk

1.2 Besøgstal

BubbleMinds.dk har lige siden starten 1. februar 2017 haft støt stigende besøgstal, men dog med lidt sæsonudsving (skoleferierne). I 2021 havde vi 303.533 besøgende og 2.196.231 viste sider på BubbleMinds.dk.

Hvis en person besøger BubbleMinds.dk fra den samme computer flere gange indenfor et døgn, tæller det kun med som et besøg i statistikken for dette døgn.

2. Annonce

Vi har to annoncetyper på BubbleMinds.dk, så du har god mulighed for at vælge den annonceringsform, som passer bedst til din virksomheds markedsføringsstrategi. Du kan vælge mellem en ‘Bannerannonce’ eller en ‘Forside- og Inspirationskatalogannonce’.

Når brugerne klikker på din annonce, kommer de direkte ind på dit firmas egen hjemmeside.

2.1 Bannerannonce

Bannerannoncer er velegnede til brandbuilding – til at skabe kendskab til dit firma og dine produkter.

Bannerannoncen vises på vores søgeresultatssider og hver gang en bruger klikker videre til næste søgeresultatside. Din annonce bliver på denne måde ved de fleste besøg vist flere gange for den besøgende. Du kan have flere bannere, som vises på skift.

Der er kun et begrænset antal bannerannoncer på siden ad gangen. Annoncerne vises i tilfældig rækkefølge, når en side åbnes.

2.2 Forside- og Inspirationskatalogannonce

Forside- og Inspirationskatalogannoncen er ligeledes velegnede til brandbuilding – til at skabe kendskab til dit firma og dine produkter.

Forside- og Inspirationskatalogannonce vises som navnet antyder på vores forside og øverst i vores Inspirationskatalog. Vi har rigtig mange brugere, som kommer forbi vores forside, da det både er herfra der søges efter materialer, hvor brugerne tilgår deres allerede bestilte materialer, Inspirationskataloget, Tilbud mm.

Men stor sandsynlighed vil din virksomhed, hvis den henvender sig til lærere, allerede være at finde i vores Inspirationskatalog. Vi har nemlig her samlet alle relevante hjemmesider, forlag, blogs mm. som er relevante for lærere. Inspirationskataloget er en håndrækning til lærerne, når de skal forberede ders undervisning. Lærerne har mulighed for at gemme deres favorithjemmesider. Hvis du ønsker at være mere synlig/ligge øverst i Inspirationskataloget kan annoncetypen ‘Forside- og Inspirationskatalogannoncen’ være noget for dig og din virksomhed.

2.3 Annoncer – størrelse og pris i 2021

Du kan købe annonceplads i nedenståede størrrelser.

Prisen er for visning i 1 måned.

  • Bannerannonce (972 x 200 px) 2000 kr.
  • Forside- Inspirationskatalogannonce (225 x 225 px) 199 kr. – 3 md. 398 kr., dvs. 1 md. gratis (introduktionstilbud).

Kortere visning end 1 måned +20% 

Hvis du ønsker at udskifte Bannerannoncen eller Forside- og Inspirationskatalogannoncen med en anden i løbet af den bookede periode, så koster det 150 kr. hver gang, der skal ændres (administrationsomkostning).

Alle priser er ekskl. moms.

Der fremsendes faktura med betalingsfrist på 14 dage ved annonceringens start.

Det er muligt at forhandle om prisen ved længere bindingsperiode eller ved at indgå et partnerskab. Ring eller skriv til os for at høre nærmere på 2826 4410 eller info@bubbleminds.dk

2.4 Annoncens udformning

Annoncøren leverer den færdige annonce, som skal overholde nedenstående. Hvis du ikke selv mulighed for at få den produceret, kan vi anbefale Ad4 You, som bl.a. har designet BubbleMinds’ logo.

Format: Annoncen skal være i jpg og gif format.

Forside- og Inspirationskatalogannoncen skal udover et billede i ovenstående format også indeholde to link til din virksomhed. Da din virksomhed med stor sandsynlighed allerede er at finde i Inspirationskataloget, har vi allerede skrevet en tekst om din virksomhed. Denne har du selvfølgelig mulighed for at få rette i samt du har mulighed for at tilføjet 10-15 søgeord.

Det er meget vigtigt, at brugerne er positivt indstillet over for at klikke på annoncer. Da mange brugere føler en stor irritation over blinkende reklamer, er det derfor kun muligt at indrykke statiske annoncer.

På BubbleMinds.dk kan der kun annonceres for skolerelaterede produkter og ydelser.

2.5 Deadlines for indlevering af bannerannoncer

Annoncen afleveres senest tre hverdage før, den skal være aktiv på sitet. Sendes til info@bubbleminds.dk

2.6 Bestilling af annonce

Bestil din annoncering ved enten at ringe til os på 2826 4410 eller skriv til os på info@bubbleminds.dk