Fordelsklubben

Velkommen til Lærernes Fordelsklub
Drømmer du også om,
at få mere ud af din lærerløn? Så har du som lærer nu mulighed for at blive medlem af Fordelsklubben 'Det gode lærerliv',
og spare penge i dit privatliv.

Som medlem af Fordelsklubben får du adgang til 100 udvalgte rabataftaler. Du kan spare penge på alt lige fra rejser og oplevelser til madvarer, elektronik og tøj.
Se nedenfor, hvor og hvor meget du kan spare i de enkelte butikker/webshops.

Gå ikke glip af de gode rabatter

Som medlem af Fordelsklubben 'Det gode lærerliv' kan du nemt installere Visma LogBuy's smarte fordelsknap i din browser. Så kan du nemt se, hvor du kan få rabat, når du surfer rundt på nettet.

Fordelsmedlem

For dig, der ønsker at få mere ud af din lærerløn


Adgang til 100 særlige rabataftaler gennem Visma LogBuy

Visma LogBuy er Danmarks førende fordelsportal. Her får du eksklusive rabataftaler på alt fra Apple til Aarstiderne. Du kan se et udvalg af de mange rabataftaler længere nede på siden.

kr.

29

/MDR

Ingen binding

Jeg har handlet på Molly&My via Visma Logbuy. Havde en del i indkøbskurven, så sparede lige 500 kr. 💪 Det er jo helt genialt.

Therese, Lærer

Det er sjovt at gå på jagt i den store samling af rabatordninger.

Det var en fornøjelse af se rabatten blive trukket fra på dagligvarer fra Motatos, at se bilregningen blive mindre med QuickPoint og ikke mindst blev turen i Matas også lidt ekstra sjov.

Helt klart en lækker bonus ved at være medlem af BubbleMinds Fordelsklub

Sara, Lærer

Fordelsklubbens rabataftaler

Fordelsklubben har udvalgt 100 rabataftaler særlig til dig som lærer. Som Fordelsmedlem tilgår du alle rabataftalerne gennem Visma LogBuy’s portal. Visma LogBuy er Danmarks førende fordelsportal. Her får du eksklusive rabataftaler på alt lige fra Apple til Aarstiderne. Du kan se de 100 udvalgte rabataftaler her 

Alt det gode til dit lærerliv