Bliv forhandler Elementor

Bliv belønnet for alt dit gode arbejde. Sælg let dine flotte undervisningsmaterialer

BubbleMinds tager sig af alt besværet og gør det nemt for dig. Så snart du er oprettet som Forhandler, kan du komme i gang med at sælge dit første materiale. Du opretter materialer under 'Min konto - Opret/Se delinger'.

Forhandler på BubbleMinds

BubbleMinds hjælper dig med at dele og sælge dine materialer. Som Forhandler på BubbleMinds har du mulighed for at sætte en pris på dine materialer – du bestemmer selv prisen. Du får 85% af dit salg*. Du har også mulighed for at følge med i hvor meget du har tilgode og hvor mange gange dit materiale bliver downloadet. Du finder din salgs- og downloadoversigt under ‘Min konto – Opret/Se delinger. 

* Beløb under 100 kr. overføres til næste måned. 

Forhandler

For dig der ønsker at udbrede dit gode arbejde. Sælg dine undervisningsmaterialer og glæd din kollegaer.


Sælg let dine egne undervisningsmaterialer og følg med i dit salg og antal downloads. Du beholder 85% af dit salg.


Adgang til 125 særlige rabataftaler gennem vores samarbejdspartner Visma LogBuy

BubbleMinds har indgået et samarbejde med Visma LogBuy. Visma LogBuy er Danmarks førende fordelsportal. Her får du eksklusive rabataftaler på alt fra Apple til Aarstiderne. Du kan læse mere om, hvilke rabataftaler BubbleMinds kan tilbyde dig her*/Du kan se et udvalg af de mange rabataftaler længere nede på siden.


Gratis download af over 1300 undervisningsmaterialer


Køb af billige undervisningsmaterialer


Adgang til dit personlige bibliotek

På BubbleMinds har du adgang til dit personlige bibliotek. Alle dine køb bliver gemt og udløber aldrig. Du har mulighed for at søge efter dine køb i biblioteket, og du har også mulighed for at tildele dine købte materialer et søgeord, så du nemt kan finde dem igen/sortere dem.

 


kr.

49

/MRD

Tak, fordi du deler
#takfordiduler #lærernedeler #vielskeratdele